Bildtse cup 2018 DE INSCHRIJVINGSDATUM IS BEKEND!

Bildtse cup 2018

DE INSCHRIJVINGSDATUM IS BEKEND.

Vanaf 1 mei 2018 kun je je inschrijven voor de Bildtse Cup voor maximaal 2 categorieën. Inleg € 3,- pp per categorie. Bij opgave duidelijk vermelden wanneer je verhinderd bent en als je dubbelspel speelt ook melden of deze verhindering voor je partner geldt indien deze nog in een andere categorie meedoet.

In de eerste 4 speeldagen willen we voor zover dit lukt alle poulewedstrijden hebben gespeeld dus wees duidelijk in opgave van verhindering. Mocht je een vraag hebben over een verhindering schroom niet en meldt dit aan ons.

Wat betreft de opgave van de 60+ categorie: dit kan zowel als koppel en als individu. De commissie probeert dan een koppel te maken.

Indien je doordringt tot de halve finale c.q finale dien je beschikbaar te zijn, dus geen verhindering op vrijdag 6 juli en zaterdag 7 juli 2018.

Bij inschrijving krijg je geen bevestiging, wij streven ernaar dit binnen 24 uur op de site te zetten. Dus niet gaan bellen of mailen ik zie niet dat ik sta ingeschreven.

En voor degene die nog niet weten wanneer de Bildtse Cup is: vanaf donderdag 28 juni 2018 tot en met zaterdag 7 juli 2018. Inschrijven kan t/m 17 Juni.

Met vriendelijke groeten,

namens de Bildste Cup Commissie

Hotze van Stralen